fbpx

У Франківську пройшов дводенний фестиваль психології "Життя як диво"

Суспільство 11:50, 01.04, 2015

Багато відгуків зібрав фестиваль VI Міжнародний фестиваль розвитку особистості "Життя як диво", що відбувся 28-29 березня в Івано-Франківську.

Лекції та майстер-класи, ворк-шопи та розвиваючі ігри презентували психологи, мотивуючі спікери, експерти телевізійних програм, спеціалісти із різноманітних духовних практик. Всього до Франківська прибули 25 спікерів із Києва, Одеси, Сум, Львова, Дніпропетровська, пише Репортер.

На фестиваль безкоштовно були запрошені волонтери, що працюють із постраждалими у зоні АТО військовими та мирними громадянами, студенти профільних спеціальностей місцевих вишів.

Фестиваль відвідали близько 250 людей з Івано-Франківська та міст Івано-Франківської області, Львова, Чернівців та Києва.

Приймав захід Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького.

2010 року фестиваль був заснований і проходив чотири роки поспіль кожного літа в Луганську, у 2014-му переїхав до Києва, а у 2015-му фестиваль відбудеться аж у трьох містах України – Івано-Франківську, Херсоні (16-17 травня) та Києві (11-14 червня).

"Ми присвячуємо цей фестиваль миру у нашій країні, миру у всьому світі. Для нас цей проект – можливість не тільки нести знання, а й знайомити людей з різних регіонів один з одним, укріплювати дружбу, сприяти новим контактам, дарувати радість відвертого спілкування", – каже організатор фестивалю Марина Хмєловська, керівник міжнародного проекту розвитку особистості "Життя як диво" (Київ).

Найтитулованіший арт-терапевт України, практикуючий психолог, кандидат наук, автор 7 книжок Олена Тараріна влітку поїхала з рідного Луганська відпочивати і повернутись додому вже не змогла.

"Ми багато років працювали із людьми в Луганську, але тепер такої можливості не маємо. Я вірю в те, що наша щирість на наша любов, що ми їх даруємо людям тут, у Івано-Франківську, стануть тим джерелом, що дасть нове життя нашій країні, принесе до неї мир та спокій", – каже Тараріна.

Фестиваль "Життя як диво" – це дводенний марафон. Роботу захід розпочинав о 9:00 годині та завершував о 21:00. Одночасно на фестивалі відбувались 6 майстер-класів, лекцій або психологічних ігор і кожен учасник міг обрати тематику, що його цікавила більше за все. На фестивалі було найбільше майстер-класів на тему жіночої психології, поєднання кар’єри та родини, стосунків жінок та чоловіків, сімейної психології, виховання дітей та їх реабілітації після травмуючих подій. Крім того, грали у 5 психологічних ігор (фінансова – Кеш-флоу, розвиваюча – "Внутрішній компас", бізнес – "Успішні рішення", динамічна – "Втеча із в’язниці", трансформаційна – "Імперія магів"), займались йогою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: