fbpx

У Франківську пройшов весільний фестиваль. ФОТО

Стиль життя 09:02, 27.03, 2017

В Івано-Франківську 25-26 березня пройшов дводенний фестиваль майстрів весільної індустрії "Pasage Wedding Festival".

Усі охочі, а особливо майбутні наречені, мали можливість дізнатись про цьогорічні тенденції у весільному світі, пише ГК.

Участь у фестивалі взяли весільні салони, арт-студії, візажисти, стилісти, перукарі, кондитери, дизайнери: усі, хто організовує весілля і хоч трішки дотичний до організації свят. Серед учасників багато тих, хто вперше був присутній на фестивалі. Зазначають, що прийшли, щоб привернути до себе увагу, продемонструвати свої можливості та вміння. Звісно, зважаючи на економічну ситуацію в країні, майстри, івент-агентства пропонують послуги за доступною ціною. Не нарікають на ситуацію, а кажуть, що народжуватися і одружуватися у Франківську не перестануть.

Домашній кондитер Олена Шмат прийшла вперше на фестиваль.

"Випіканням займаюся все життя, бо моя сім’я любить поїсти. Діти виросли, і я захотіла себе реалізувати. Розраховую на увагу і на хороший попит на мою продукцію, – розповідає жінка. – Франківськ дуже просунутий у кондитерській справі. Люди дуже орієнтуються в продукції. На різні урочистості бажають чогось смачненького і цікавенького, тому ми стежимо за модою, у тому числі й за французькою. Намагаємося бути в тренді".

У фестивалі взяла участь триразовий призер чемпіонатів Європи, майстер міжнародного класу з нейл-арту і мейк-апу Ірина Вірастюк. Вона вперше з командою представила свою майстерню на франківському фестивалі, адже здебільшого бере участь у київських та міжнародних конкурсах.

"У Франківську на фестивалі нам подобається. Беремо участь для того, щоб отримати емоції, драйв. Для майстра участь у фестивалях – це завжди розвиток, професіоналізм, крім того, реклама і ще раз реклама. Адже протягом двох днів наша студія може у живому спілкуванні показати свої можливості. Будь-хто з гостей, учасників свята міг у нас перевтілитися, сівши до майстра у крісло, – розповіла Ірина Вірастюк. – Денний макіяж небажано показувати на конкурсах, виставках, тому ми пропонуємо один  макіяж агресивний, а інший – лайт. На моделях ми презентували  яскраві роботи, щоб люди побачили, що ми можемо по-максимуму".

На фестивалі виступало чимало музичних гуртів, шоу-балетів, відбулася дегустація вин, сирів. Не обійшлося й без "Вдаваного весілля".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: