fbpx

У Франківську обрали керівників двох медзакладів

Здоров'я 18:55, 28.09, 2018

В Івано-Франківську на відкритому конкурсі обирали керівника новоствореного Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги. Обрали також керівника комунального некомерційного підприємства "Міська дитяча клінічна лікарня".

Відтепер новостворений центр буде єдиним закладом, що здійснюватиме організацію роботи усіх поліклінік міста, передає прес-служба Івано-Франківської міської ради.

Претендентка на посаду керівника закладу презентувала конкурсній комісії перспективний план розвитку центру. За результатами засідання члени комісії одноголосно прийняли рішення щодо призначення на посаду директора Центру первинної медичної допомоги Савчук Ольги Василівни.

Також у цей день комісія обирала керівника і для комунального некомерційного підприємства "Міська дитяча клінічна лікарня" Івано-Франківської міської ради. Сьогоднішній керівник закладу Бойчук Ольга Ярославівна розповідала про результат роботи за попередній період і про плани розвитку лікарні. В результаті комісія підтримала пропозицію призначення Бойчук Ольги на посаду керівника дитячої лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: