fbpx

У Франківську п’яна жінка забула у маршрутці дитину – поліція знайшла хлопчика

Суспільство 20:48, 19.04, 2016

Патрульна поліція Івано-Франківська разом з інспектором молодіжної превенції привезли додому хлопчика, якого нетвереза мама забула в маршрутці.

На “102” зателефонував водій маршрутного автобуса. Він повідомив, що зараз знаходиться в мікрорайоні Пасічна. У нього в автобусі є хлопчик, який каже, що його забула п’яна мама, коли на Каскаді вийшла з автобуса, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

На Привокзальній площі дитину передали патрульним, ті викликали інспектора молоджної превенції. На вулиці вчителька впізнала хлопчика, вона й повідомила його домашню адресу. Інспектори поїхали на вулицю Дорошенка.

Сім’я загубленого хлопчика виявилася чималою. Мама з явними ознаками алкогольного сп’яніння вже була вдома. Крім хлопчика, якого привезли патрульні, жінка виховує ще чотирьох малолітніх хлопців.

Інспектор молодіжної превенції склав акт про обстеження та неналежне поводження з дітьми. За малечею пригляне бабуся – вона проживає окремо, але її попросили приїхати посидіти з онуками.

Як виявилося пізніше, патрульні уже зустрічали на вулиці знайденого хлопчика. Тоді він був навіпроздягнений. Патрульні нагодували його та відвезли додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: