fbpx

У Франківську п'яний чоловік намагався зарізати ножем на вулиці незнайомця

Суспільство 14:47, 19.12, 2017

Вчора, 18 грудня, близько 19 години до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що невідомий чоловік на одній із вулиць міста побив її товариша.

Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції.

Поліція встановила, що 32-річний франківець ішов по вул. Героїв УПА, що в обласному центрі, підійшов до чоловіка та жінки, які відпочивали на лавці. Будучи добряче напідпитку, він безпричинно розпочав сварку із чоловіком, у ході якої наніс йому серію ударів ножем по обличчю та голові, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран.

Після вчиненого зловмисник був затриманий на місці події. З'ясовано, що нападник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та був судимий за скоєння різного роду злочинів.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: