fbpx

У Франківську п'яний гість вбив господаря будинку

Суспільство 12:41, 31.12, 2015

Вбивство трапилось 27 грудня. Після спільного розпивання спиртного між чоловіками виникла суперечка, в ході якої підозрюваний убив потерпілого та зник в невідомому напрямку.

До Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона знайшла тіло свого родича з численними пораненнями в його квартирі, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які з’ясували що вбивство трапилося в ніч на 27 грудня у власному помешканні загиблого. Напередодні чоловік в одному з магазинів обласного центру познайомився із 46-річним місцевим жителем. Після спілкування за чаркою оковитої потерпілий запросив до себе у гості нового знайомого. Після продовження "бенкету" між співчарочниками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Гість, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс останньому кілька ударів руками по голові. Від чого чоловік упав на підлогу, а кривдник продовжував його бити, наносячи удари ногами в голову, тулуб. Як наслідок, потерпілий зазнав тілесних ушкоджень у вигляді множинних переломів ребер грудної клітки із забоями внутрішніх органів черевної порожнини, закритої черепно-мозкової травми, від яких помер. Усвідомивши трагічні наслідки вчиненого, зловмисник втік. Проте правоохоронці встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Чоловік своєї вини не заперечував.

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За цим фактом слідчими відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння інших кримінальних вчинків. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: