fbpx

У Франківську п'яний на Peugeot Expert влетів у припаркований сміттєвоз. ФОТО

Суспільство 10:05, 25.03, 2019

Вісім протоколів за керування у стані сп'яніння склали патрульні в Івано-Франківську впродовж ночі.

Найбільше алкоголю алкотестер показав у крові 29-річного водія – 3,95 проміле. Він керував "Mitsubishi Lancer" на вулиці Богдана Хмельницького, вчинив ДТП та втік. Коли водія розшукали патрульні, то винесли на нього постанову за керування без документів і склали протоколи за вчинення ДТП, втечу з місця пригоди і керування у стані алкогольного сп'яніння.

А от водій "Peugeot Expert" після ДТП зупинився. На перехресті вулиць Сагайдачного – Урожайна в'їхав у сміттєвоз, який стояв припаркований. Водій мав 1,99 проміле алкоголю у крові й отримав постанову за керування без документів і протоколи за вчинення ДТП і керування у стані алкогольного сп'яніння.

Ще один водій перед тим, як сісти за кермо, вживав амфетамін, інший – і амфетамін, і канабіс. Ще один протокол патрульні склали за відмову від проходження огляду на стан наркотичного сп'яніння, але водій мав при собі згорток з наркотичною речовиною.

Загалом, упродовж ночі на 25 березня в Івано-Франківську патрульні склали вісім протоколів за ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння або відмова від проходження огляду).

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: