fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську п'яний водій переконував патрульних, що за кермом була дружина, яка у той час відпочивала у нічному клубі. ВІДЕО

У Франківську п'яний водій переконував патрульних, що за кермом була дружина, яка у той час відпочивала у нічному клубі. ВІДЕО

Суспільство 10:25, 29.01, 2018

Вночі 25 січня в Івано-Франківську п'яний водій "BMW" намагався втекти від патрульних, а після зупинки переконував полісменів, що за кермом була дружина, яка до місця події приїхала на таксі.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції. 

"25 січня, пізня ніч. Водій BMW на вулиці Івасюка не зупиняється на вимогу працівників поліції та починає тікати. Після кількахвилинної погоні авто зупиняється на вулиці Перехідній.

З салону ніхто не виходить. Водій пересідає на пасажирське сидіння й заявляє, що за кермом їхала його дружина. На задньому сидінні – неповнолітній син. До місця зупинки приїздить таксі – з нього виходить жінка, яка під час погоні відпочивала в нічному клубі. З документами на авто. Водій стоїть на своєму – їхала дружина. Від огляду відмовляється", – йдеться у повідомленні поліції.

Патрульні оформили на чоловіка протоколи за незупинку, їзду напідпитку та постанову за водіння без прав. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: