fbpx

У Франківську п'яний водій отримав чотири постанови від патрульних та сумкою по голові від дружини. ВІДЕО

Суспільство 10:26, 30.09, 2018

Вночі 27 вересня патрульні полісмени затримали дуже п'яного водія "Рено Меган", який спочатку створив аварійну ситуацію, а потім в'їхав у паркан.

Близько 2-ї години ночі до патрульних звернувся 27-річний водій, який заявив, що поблизу ресторану "Віва Італія" на вулиці Гаркуші затримав п'яного водія "Рено Меган", який його "підрізав".

Потерпілий розповів патрульним, що їхав за кермом АУДІ А4 зі сторони перехрестя вул. Вовчинецька – Василіянок в сторону вокзалу, але біля кафе "Віва Італія" його підрізав "Рено Меган", чим створив аварійну ситуацію. Після чого "Рено" повернув у двір будинку по вул. Вовчинецька, 25, повідомили КУРСу у прес-службі патрульної поліції.

Прибувши на місце виклику, патрульні побачили автомобіль "Рено", який заднім ходом вчинив наїзд на металеву огорожу, а 35-річний водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. Втім, від освідчення на алкоголь на місці та у медзакладі він відмовився.

На водія складено адміністративні матеріали за статтями 122-4, ст. 130, ст. 124, ст. 126 ч. 1.

На відео, оприлюдненому очевидцями, видно водія, який ледь говорить та не тримається на ногах. Під час розмови з патрульними водій не міг сказати, чи погоджується пройти освідчення на алкогольне сп'яніння. Його дружина, яка була на місці, огріла чоловіка сумкою по голові й сказала, що "нічого він не відмовляється пройти". 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: