fbpx

У Франківську разом із житловим будинком зведуть реабілітаційний центр для ветеранів АТО. ПРОЕКТ

Суспільство 17:11, 16.11, 2017

Будівництво веде будівельний кооператив учасників АТО "Соціум".

Два соціально важливих проекти в одній програмі від міської Асоціації учасників АТО в мережі презентував її голова Василь Андріїв. Програма поєднала проекти "Житло воїнам АТО" і Реабілітаційний центр для учасників АТО. 

Комплекс – житловий будинок разом із реабілітаційним центром – вже цього місяця розпочнуть будувати на вулиці Хіміків. "Біля річки Бистриця, в районі потенційного скверу, – повідомив Андріїв. – Завершення будівництва усього комплексу – впродовж 1,5-2 років". 

Будівництво буде вести будівельний кооператив учасників АТО "Соціум". 
 

Наразі архітектори представили проект центру для відновлення бійців. Планується, що в ньому будуть працювати волонтери, які вже мають дворічний досвід комунікації із учасниками АТО та ветеранами.

"В центрі ми будемо впроваджувати відновлювальні процедури, розслаблюючі та лікувальні масажі, тілесно-орієнтовану терапію, арт-терапію, різноманітні прогрівання, електростимуляції, гідромасажні процедури, спортивно-фізкультурне спрямування, роботу в подоланні наслідків психотравмуючих подій", – повідомив Андріїв.

До кінця грудня є можливість коригувати проект і вносити пропозиції. Міська Асоціація учасників АТО просить франківців долучитися до створення Центру реабілітації учасників АТО "Соціум". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: