fbpx

У Франківську ремонтують один із найбільших дворів міста

Суспільство 19:54, 19.10, 2017

Продовжуються роботи з облаштування одного з найбільших дворів міста на вул. Стуса, 7, 9, 11, 11а, 13 та Вовчинецькій, 194а.

Зараз проводять облаштування пішохідних доріжок, опісля заплановане асфальтування. Доповнять стиль нового дворика зручні вуличні меблі та зелені насадження, передає прес-служба МВК.
 
Окрім того, тут планують облаштувати сучасний дитячий майданчик та встановити освітлення. Щоправда, завершать роботи вже у наступному році.
Міський голова Руслан Марцінків спільно з депутатом Віктором Синишиним оглянули хід виконання робіт з благоустрою.
"Кілька тижнів тому тут розпочалися масштабні роботи з благоустрою. Цього року тут планують облаштувати пішохідні доріжки й, якщо дозволить погода, заасфальтують. Якщо ж ні, то ці роботи проведуть наступного року. Також в проекті передбачено встановлення зручних вуличних меблів та озеленення. Окрім цього, в цьому дворі дуже велика площа для дитячого майданчика. Тож наступного року зробимо тут нове дитяче середовище та нове сучасне освітлення. Крок за кроком робимо двори нашого міста сучасними та комфортними", – прокоментував міський голова Руслан Марцінків.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: