fbpx

У Франківську родина звинуватила лікарів у смерті ненародженої дитини. ВІДЕО

Здоров'я 21:05, 08.06, 2017

​Для пологів родина обрала Івано-Франківський обласний перинатальний центр. Кажуть, що породіллі півдоби стимулювали пологи, аж поки у маляти не зупинилося серце. Батьки певні, що це сталося тому, що жінці вчасно не зробили кесарів розтин.

Лікарі свою позицію і батькам, і журналістам погодилися озвучити лише завтра, інформує ТСН. 

Сім'я Церковних чекала на другу донечку. Запевняють, вагітність 30-річної жінки перебігала без ускладнень, що підтверджували регулярні обстеження, візити до лікаря, аналізи. Сподівалися на легкі пологи – плід добре розвинувся, лежав головкою вниз. 

"Пологи почалися вчасно, відійшли води, ми приїхали до лікарки", – розповідає жінка.

Про пологи родина домовлялася. За рекомендацією знайомих обрали Обласний перинатальний центр. Олег Церковний, чоловік породіллі, який був присутній на пологах, розповів, що репутація лікарки була бездоганна – у неї народжували багато знайомих. 

Але під час пологів сталися проблеми.

"Коли підключали той апарат, що стимулює пологи, серце дитинки починало слабше битися, – розповідає Олег. – Я сидів у кімнаті і завжди кликав медсестру. Вони приходили – відключали. Але тоді припинялися перейми…"

Так тривало цілий день до пізнього вечора. Чоловік марно благав лікарку зробити дружині кесарів розтин. Близько півночі медики діагностували зупинку серця у ще не народженої дитини. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: