fbpx

У Франківську розгорнуть найбільший державний прапор

Суспільство 07:02, 23.08, 2016

Щорічно 23 серпня українці відзначають День Державного Прапора України – одного із національних символів держави.

Цього дня вже традиційно на Вічевому майдані о 9.00 відбудеться офіційна церемонія підняття національного стягу, участь у якій візьмуть представники влади, громадських інституцій та жителі обласного центру. Відтак об 11.00 відбудеться урочиста 8-а сесія обласної ради, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

24 серпня в області відбудуться святкування 25-ї річниці Дня Незалежності України. З нагоди урочистостей на Вічевому майдані о 10.00 транслюватиметься привітання Президента України Петра Порошенка з нагоди 25-річчя незалежності України. Хвилиною мовчання згадають загиблих за незалежність України.

О 13.00 центральними вулицями Івано-Франківська пройде урочиста хода в українському строї (пл. І. Франка – вул. Незалежності – Вічевий майдан). Згодом, о 14.00, відбудеться молебень за Україну та урочисті вітання представників обласної та міської влади.

О 15.00  урочистості та святковий концерт "У нас єдина доля – ім’я їй Україна".

Завершаться святкові заходи розгортанням найбільшого Державного прапора України (флешмоб з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України), що відбудеться на площі І. Франка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: