fbpx

У Франківську розігрують путівки в "Артек-Буковель" від благодійного фонду Шевченка

Суспільство 11:47, 27.04, 2016

27 квітня о 19:05 в ефірі ОТБ "Галичина" відбудеться розіграш безкоштовних путівок у Дитячий табір "Артек-Буковель" від благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ".

Протягом місяця відбувався прийом анкет від учнів 5-8 класів шкіл обласного центру. До участі приймалися анкети дітей, які ще жодного разу не оздоровлювалися у ТК "Буковель".

Для того, аби зробити розіграш максимально прозорим та неупередженим, організатори використали сервіс Random.org.

Отож випадковий вибір комп'ютера вирішить, хто з дітлахів з 3 по 9 травня безкоштовно відпочиватиме у "Артек-Буковель" в рамках програми оздоровлення франківських школярів, започаткованої народним депутатом України Олександром Шевченком.

Участь у програмі взяли 32 навчальних заклади міста, подано 1853 анкети.

Кожна школа отримала певну кількість путівок, залежно від кількості учнів. Якщо кількість учнів з 5 по 8 клас не перевищує 100 учнів, школа отримує 5 путівок, школи зкількістю від 100-200 – 15 путівок, від 200 до 300 учнів  20 путівок, від 300 до 700 – 35 путівок, якщо більше 700 учнів, то 40 путівок.

Результати розіграшу можна буде переглянути на офіційному сайті сервісу Random.org, а також списки дітей буде надано у навчальні заклади та опубліковано на сторінках місцевих інтернет-ресурсів.

Для того, щоб зафіксувати результати розіграшу, до студії ОТБ "Галичина" запрошено директора благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" Володимира Юзюка, юриста Уляну Василик, голову асоціації піклувальних рад шкіл міста Хмельовського Петра.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: