fbpx

У Франківську розпочали ремонт вулиці Слави Стецько. ФОТО

Суспільство 14:04, 18.10, 2017

Ще одна вуличка Франківська стане зручною та затишною. Капітальний ремонт вулиці Слави Стецько розпочато.

Комунальники проводять облаштування водовідведення, встановлення енергоощадного освітлення, висадження дерев, ремонт проїжджої частини та тротуарів, і навіть – сквер: незабаром цю вулицю можна буде не впізнати, інформує прес-служба МВК.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, мешканці роками скаржилися на незадовільний стан дороги та відсутність зручних тротуарів та доріжок. Саме тому потреба її ремонту була очевидною. Під час обстеження території було прийнято рішення провести тут саме капітальний ремонт і обов'язково облаштувати систему дощового водовідведення.
 
"Згідно з проектом тут запланували капітальний ремонт тротуарів та проїжджої частини. Перед асфальтуванням дороги облаштуємо мережу дощового відведення, адже до цього їх не було. Саме через застій води найбільше псувалося покриття. Справжньою окрасою вулиці стане невеличкий скверик, де встановимо зручні лавки, ліхтарі. Також на вул. Слави Стецько замінимо освітлення на енергоощадне та додатково висадимо дерева. Роботи, які не завершимо цьогоріч, продовжимо у 2018, як тільки дозволятимуть погодні умови", – пояснив міський голова Руслан Марцінків.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: