fbpx

У Франківську розпочалися безкоштовні екскурсії

Суспільство 13:36, 13.05, 2019

12 травня темою "Історично-мистецька спадщина Івано-Франківська" розпочався VIII сезон безкоштовних екскурсій в обласному центрі.

Першу екскурсію провів відомий на Прикарпатті краєзнавець і гід, начальник відділу промисловості та розвитку підприємництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Устинський.

Вже за тиждень, 19 травня, на безкоштовну екскурсію запрошує Наталія Гугіль. Тема: "Проміння сонячного Франківська: вплив планування простору на атмосферу міста".

Початок кожної екскурсії о 12-й годині. Збір групи біля входу до краєзнавчого музею Івано-Франківська, інформує прес-служба ОДА.

Повний графік екскурсій за посиланням>>>. 

Нагадуємо, що триває опитування, де організатори пропонують обрати дату екскурсій, які відбуватимуться поза основним календарем:

  1. "Вечірні вогні Франківська". Реєстрація за посиланням: #франківськхочунаекскурсію
  2. "Івано-Франківськ – дитяча мрія". Реєстрація за посиланням:   #франківськхочувдитинство

Велосипедна екскурсія "Мистецтво в публічному просторі міста" відбудеться 4 серпня, однак вимоги до безпеки пересування вимагають попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням: #франківськхочунавелоекскурсію

Проект безкоштовних екскурсій започатковано і організовано гідами Івано-Франківської області за участю управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: