fbpx

Марцінків розповів франківцям про "Бюджет участі 2018"

Економіка 14:28, 03.03, 2018

Сьогодні в приміщенні міської ради обговорювали Бюджет участі на 2018 рік.

На зустрічі були як і вже добре знайомі учасники, які подаються кожного року, так і ті, які лише дізналися, що таке той "бюджет", розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Розповів про ті зміни, які ми підготували цьогоріч та відповів на запитання, які виникли у мешканців. Для мене важливо, щоб громада була активною, щоб люди були готові брати ініціативу у свої руки. Цьогоріч ми збільшили фінансування до 2,5 млн грн, тож сподіваюся, що це дасть більше простору для креативних рішень звичних питань", – написав Руслан Марцінків.

Як пише ГК, прийом заявок на Бюджет участі 2018 року розпочнеться вже 5 березня. Для того щоб подати свій проект, потрібно заповнити анкету, зробити це можна тут. Проекти прийматимуть до 5 квітня включно, далі їх перевірятиме експертна група та відбудеться голосування.

Минулоріч свої голоси за проект віддало близько восьми тисяч франківців, цього року, запевняє міський голова, очікують, що у голосуванні візьме участь понад 10 000 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: