fbpx

Для Франківська розроблять бренд, який поєднають з логотипом від "Теплого міста"

Суспільство 15:13, 25.09, 2017

Сьогодні разом з головним радником з питань врядування Проекту ПРОМІС Kadie Ward Руслан Марцінків обговорив хід реалізації проектів в Івано-Франківську.

Про це міський голова Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зокрема, з особливою увагою обговорили необхідність бренду для нашого міста. Саме сьогодні робоча група працюватиме над створенням маркетингової стратегії для нашого міста. Адже для того, щоб про місто заговорили не лише в Україні, а й за її межами, необхідно мати свій впізнаваний бренд. У нас багато ідей та напрацювань у цьому напрямку. На моє бачення, що це має бути обрис міста в поєднанні з "хрестиком", який раніше вже розробила платформа "Тепле місто". Такий варіант позитивно спийматиметься усіма поколіннями франківців", – написав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, візуальний стиль міста представили франківцям в 2014 році. Презентувала логотип компанія "Aimbulance" за ініціативи "Теплого міста". Основою стилю стала українська вишивка – саме за допомогою неї можна створити унікальний образ міста та відобразити культуру і традиції Прикарпаття, стверджували розробники. Цей логотип Івано-Франківська потрапив у короткий список номінантів на Каннському фестивалі реклами в категорії Large Scale Logo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: