fbpx

У Франківську румуни викрали у пенсіонера три тисячі доларів

Суспільство 15:51, 13.09, 2018

До поліції звернувся 69-річний іванофранківець із заявою про шахрайство. Троє невідомих проникли в його квартиру під приводом продати товар і вкрали три тисячі доларів.

69-річний чоловік повідомив, що о 14.50 год. на вулицю Коновальця на парковку біля "Велмарту" під'їхали на автомобілі троє невідомих осіб – двоє чоловіків і одна жінка. Ні колір, ні марку, ні модель автомобіля заявник сказати не може. Вони представились румунами, сказали, що мають деякі речі, з якими їх не пропустить митниця, і запропонували віддати їх йому, повідомили у патрульній поліції Івано-Франківської області.

Заявник разом із двома чоловіками піднявся у квартиру. Поки один розкладав речі, які нібито румуни мали віддати чоловікові, інший запропонував заплатити за ці речі хоча б 50 доларів. 

Пенсіонер відкрив сейф, взяв приблизно 3 тисячі доларів. З них 50 доларів віддав "продавцям", а решту поклав під подушку. Поки в коридорі віддавав гроші одному з чоловіків, інший з-під подушки забрав решту грошей, після чого покинули квартиру заявника та поїхали в невідомому напрямку.

На місце події викликано СОГ.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: