fbpx

У Франківську шахрайка видурила в 19-річної дівчини майже тисячу доларів та золото

Суспільство 16:33, 07.03, 2017

Через свою довірливість потерпіла втратила 950 доларів США та ювелірні вироби із золота на суму понад 25 тисяч гривень, які в неї видурила жінка неслов’янської зовнішності нібито за "зняття порчі".

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

За допомогою до місцевої поліції звернулась 19-річна дівчина, студентка одного із вузів. Заявниця розповіла, що в учбовому закладі, де вона навчається, під час обідньої перерви до неї підійшла невідома "смуглявка", яка переконливо почала говорити потерпілій про проблеми у сім’ї, наведення на неї порчі тощо.

Жінка сказала, що може допомогти. Аби зняти всі "проблеми" вона повинна поїхати додому і провести обряд, щоб, як вона сказала, "зняти порчу з родинного дому". Дівчина виконала умови шахрайки, а та видурила у неї гроші та золоті вироби, після чого поспіхом покинула квартиру. Коли дівчини усвідомила, що її обдурили, повідомила у поліцію.

Наразі поліцейські проводять заходи зі встановлення місця перебування зловмисниці з метою притягнення її до відповідальності. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: