fbpx

У Франківську шукають волонтерів пробації

Суспільство 14:23, 14.05, 2019

Івано-Франківський міськрайонний відділ філії Державної установи "Центр пробації" в Івано-Франківській області запрошує небайдужих громадян до співробітництва як волонтерів пробації.

Пробація є прогресивним підходом до реалізації покарань, що забезпечує не тільки виправлення осіб, що вчинили злочин, але і сприяє їх поверненню до суспільства і створенню можливостей до змін. Для успішної реалізації зазначених цілей надзвичайно актуальним є залучення волонтерів.

Основним завданням волонтерів пробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

Волонтером пробації може стати будь-яка особа, що досягла 18-річного віку.

Основні вимоги до кандидатів у волонтери пробації: бажання працювати та позитивний настрій, стресостійкість, добре розвинені комунікативні навички; націленість допомагати у вирішенні соціальних питань; відсутність не погашеної чи не знятої у законному порядку судимості.

"Запрошуємо до волонтерства студентів вищих навчальних закладів, членів благодійних, громадських та релігійних організацій, небайдужих громадян, які володіють певними знаннями, уміннями та навичками, що можуть допомогти у виконанні завдань соціально-виховної та профілактичної роботи з клієнтами пробації, сприяти їх працевлаштуванню, залученню до навчання та соціально-корисної роботи, наданню консультацій правопорушникам та їх сім’ям", – йдеться у повідомленні "Центру пробації".  

Звертатись за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 70 В, (2 поверх), контактна особа – начальник відділу Авраменко Анатолій Леонідович.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: