fbpx

У Франківську спеціальна комісія перевірить, де живуть переселенці

Суспільство 07:45, 06.04, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про створення робочої групи для проведення перевірок щодо місця проживання внутрішньо переміщених осіб.

До робочої групи увійшли представники виконкому, міграційної служби, поліції, пенсійного фонду та ін.

Відповідно до розпорядження департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та управлінням Пенсійного фонду України в Івано-Франківську має подати міському відділу управління Державної міграційної служби інформації про здійснення соціальних та пенсійних виплат переселенцям. Відтак робоча група має перевірити фактичне проживання внутрішньо переселених осіб.

«За результатами перевірок департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та управлінню Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську вживати належних заходів реагування щодо здійснення виплат особам, відносно яких не підтвердилися подані ними відомості про фактичне місце проживання», – йдеться у розпорядження міського голови.

Якщо інформація про фактичне місце проживання переселенців не підтвердиться, міграційна служба має їх відшукати  та надати інформацію департаменту соцполітики та міському управлінню Пенсійного фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: