fbpx

У Франківську спорудять басейн для міжнародних змагань. ПРОЕКТ

Спорт 17:35, 12.06, 2017

На базі Муніципального фізкультурно-оздоровчого комплексу збудують новий плавальний басейн. Роботи з облаштування нової спортивної зони розпочнуть вже незабаром.

Згідно з проектом передбачено 2 басейни: критий – розміром 25*12 буде мати 6 доріжок для плавання, він буде пристосований для змагань міжнародного класу; також облаштують і дитячий плавальний басейн.

Міський голова Руслан Марцінків наголошує, що родзинкою комплексу стане облаштування відпочинкової зони з кафетерієм та тераса з шезлонгами.

"Маємо на меті звести справді грандіозну споруду, щоб наші діти та молодь могли займатись професійним спортом. Крім того, додатково облаштуємо тренажерний зал, службові приміщення, роздягальні, душові, кімнату для медичного персоналу. До того ж у комплексі буде й окремий дитячий басейн", – розповів міський голова.

Начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак зауважив, що такого рівня басейн може стати базою для проведення у місті міжнародних змагань. Трибуни зможуть помістити 120 вболівальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: