fbpx

У Франківську стартує архітектурна резиденція "Павільйон-78"

Суспільство 15:28, 10.07, 2016

Ініціативна група розпочинає реалізацію проекту з перетворення закинутої зони перед друкарнею на сквер.

"Стартуємо новий крутий проект в місті, дуже багато людей вже долучились, потрібно ще кілька небайдужих меценатів", – анонсував резиденцію представник спільноти "Тепле місто", підприємець Юрій Филюк.

Ініціативна група франківців та платформа "Тепле місто" розпочали перетворення занедбаного простору перед друкарнею на сучасний сквер. Відтак заснували міську майстерню "Павільйон-78", яка діятиме до кінця літа.

Архітектурна резиденція "Павільйон-78" в рамках майстерні покликана змінити простір на сквер "Січових Стрільців, 78". Тобто, втілити основну частину перетворень. 

Читайте також: У Франківську експерти напрацювали три варіанти перетворення занедбаного простору перед друкарнею

Резиденція пройде в Івано-Франківську з 12 до 22 липня. 

"Простору перед друкарнею терміново необхідне перезавантаження. Для цього ми вже знайшли і запросили майстрів-архітекторів, які приїдуть працювати разом у Франківську над новим сквером,  повідомии організатори.  І будуть розробляти передову архітектурну концепцію для нього. Робота проходитиме у "Павільйоні-78", який стане літнім майданчиком для багатьох подій літа: лекцій, воркшопів, презентацій, резиденції, вуличних переглядів фільмів тощо". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: