fbpx

У Франківську стартує прийом заявок на участь у першому Інкубаторі соціальних ІТ-проектів

Суспільство 12:46, 08.05, 2019

Компанія SoftServe запускає перший в Івано-Франківську SoftServe Social Incubator – інноваційну навчальну програму для реалізації соціальних ІТ-проектів щодо розвитку міського простору та покращення життя мешканців міста.

До участі в Програмі запрошують розробників, волонтерів, працівників НГО, стартапу, студентів технічного напрямку. Інкубатор покликаний надати знання, необхідні для реалізації проекту та подальшої роботи з ними. Учасники пройдуть серію тренінгів та воркшопів з product- і project-менеджменту, маркетингу, SMM, особливостей реалізації соціальних проектів, роботи з грантами тощо.

"SoftServe Social Incubator в Івано-Франківську – це перший подібний проект компанії. Ми прагнемо зібрати авторів ідей перспективних соціальних проектів з ІТ-складовою і допомогти їх реалізувати, аби зробити життя в нашому місті комфортнішим. Очікуємо сильних учасників, які чітко розуміють мету свого проекту, його аудиторію та вплив на суспільство. Для нас це можливість не лише поділитися експертизою компанії, але й вибудувати спільноту соціально активних, небайдужих іванофранківців, які змінюватимуть місто на краще", – зазначає Любомир Ходак, директор розробницького центру SoftServe в Івано-Франківську.

Щоб подати заявку на участь у SoftServe Social Incubator, необхідно до 20 травня заповнити форму за посиланням та надати детальний опис свого проекту. Подавати можна як індивідуальний проект, так і від команди до 3 учасників. Серед усіх претендентів кваліфіковане журі обере до 5 проектів, автори яких отримають запрошення на участь в Інкубаторі.

Навчання триватиме 1,5 місяці (кінець травня-червень). Усі організаційні витрати покривають організатори проекту.

Як писав КУРС раніше, компанія SoftServe підтримала проект зі створення першої в Україні "Кімнати позитиву"  у відділенні легеневого туберкульозу та менінгіту для дітей Івано-Франківського обласного фтизіопульмонологічного центру.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: