fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську стартують антитерористичні навчання з використанням спецтехніки та зброї: мешканців просять не панікувати

У Франківську стартують антитерористичні навчання з використанням спецтехніки та зброї: мешканців просять не панікувати

Суспільство 12:05, 23.10, 2018

В Івано-Франківській області введено в дію рівень терористичної загрози навчальний "Жовтий" – ймовірна загроза вчинення теракту.

“Мешканцям області не панікувати, спокійно реагувати на дії правоохоронних органів та бути уважними при активних діях силових відомств”, – йдеться у повідомленні управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

У СБУ повідомляють, що протягом 23-25 жовтня 2018 року Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Івано- Франківській області проведе планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

Тренування відбудуться на території міжнародного аеропорту Івано-Франківськ в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники обласних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Управління СБ України в Івано-Франківській області звертається до громадян із проханням зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: