fbpx

У Франківську "свободівець", який працює в "ЄРЦ", написав "листа щастя"... покійнику

Суспільство 15:23, 15.06, 2015

"Свободівці" пишуть листи з подяками мешканцям за громадянську позицію, в тому числі й покійним.

Партія "Свобода" в Івано-Франківську продовжує піар-кампанію на соціальних проектах за кошти міського бюджету.

15 червня до редакції "Галицького кореспондента" прийшов мешканець вул. Короля Данила, 16 Михайло Цікель. Він обурюється листом, якого отримав недавно від помічника депутата ВО "Свобода" Олександра Качанка. У листі Качанко дякує мешканцю "за громадянську позицію щодо захисту громади від незаконної забудови на вулиці Короля Данила, 11 а".

"Я в цьому жодної участі не брав, – переконує Михайло Цікель,  тому мене не треба хвалити і мені не треба дякувати. Я чув щось, бачив фундамент, але нічого до того не маю".

Але абсурд, каже чоловік, навіть не в цьому. А в тому, що Олександр Качанко написав не тільки Михайлу Цікелю, а й іншим мешканцям будинку. Він адресував листа навіть Сергію Калішнікову – чоловіку, якого вже п’ять років нема на світі.

Слід додати, що в листі йдеться про те, що вже найближчим часом на місці незаконної забудови облаштують затишний сквер.

"Прошу ознайомитися з ескізним проектом, за яким виконають озеленення та благоустрій виключно коштом комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр", – йдеться у листі.

Що таке "виключно кошти "комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр" ми запитали у помічника депутата від ВО "Свобода", який, крім уього, працює заступником директора КП "ЄРЦ", Олександра Качанка.

За словами Качанка, кошти на озеленення та благоустрій затишного скверу ЄРЦ отримає в рамках Програми модернізації житлового фонду. На сайті ЄРЦ ми знайшли таку програму. Згідно з документом, ремонтувати та реконструйовувати можна дахи, підвали чи ліфти. Про сквери не йдеться.

Газета слідкуватиме за тим, звідки ЄРЦ (або ж "Свобода") візьме кошти на новий сквер.

Читайте також: Руслан Марцінків вирішив масштабно попіаритися на бюджетних грошах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: