fbpx

У Франківську Тарас Бенюк зніматиме повнометражний фільм, Єшкілєв зіграє лиходія. ТИЗЕР

Культура 20:35, 06.02, 2019

У Франківську керівник та режисер "Нового театру" Тарас Бенюк візьметься за зйомки повнометражного фільму "Паттерн" за п'єсою Володимира Єшкілєва, відомого прозаїка, поета, есеїста, організатора літературного процесу.

Як розповів КУРСу Тарас Бенюк, ідея фільму з'явилась, коли Володимир Єшкілєв запропонував йому поставити виставу за його п'єсою "Impudicus". Прочитавши її, Тарас Бенюк висунув пропозицію написати на її основі сценарій та зняти за ним повнометражний фільм. Ідею п'єси при цьому сценарій зберіг.

Кошти на фільм виділяють меценати – друзі авторів ідеї. Поки бюджет невеликий. Тарас Бенюк каже, що кінцеву суму зможе озвучити тільки по завершенні зйомок. Поки що вистачає тільки на технічне обладання для знімального процесу. Саме тому автори ідеї вирішили зняти тизер, щоб демонструвати його потенційним меценатам. Як запевняє Тарас Бенюк, кадри з тизеру у фільм не увійдуть.

Зараз триває підготовка до зйомок, що розпочнуться вже невдовзі. Зніматимуть в Івано-Франківську, саме йдуть перемовини за локації.

Головного антагоніста зіграє сам Володимир Єшкілєв. Бенюк пояснює, що "це не самодіяльність, бо Єшкілєв справді дуже харизматичний і добре зіграє. Впевнений на всі 100%". Більшість ролей дістануться акторам "Нового театру".

Фільм на гостросоціальну тематику, розповідатиме про молодих людей, які заради кар'єри роблять чимало аморальних речей. Планований хронометраж картини – близько півтори години. Зараз також ведуться перемовини з кінодистриб'юторами, адже фільм планують випускати в прокат.

Тарас Бенюк каже, що чимало людей їх підтримують та допомагають у реалізації цієї ідеї.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: