fbpx

У Франківську толока: від сміття прибрали береги річок, парки і сквери міста

Суспільство 15:31, 23.04, 2016

В Івано-Франківську пройшла загальноміська передвеликодня толока.

В Івано-Франківську пройшла загальноміська передвеликодня толока. Учасники акції прибрали дамби річок, парки, сквери міста і кладовище. Також висаджували дерева і кущі. 

"Багато інших місць сьогодні стали чистішими! Дякуємо всім, хто взяв участь у сьогоднішній передвеликодній толоці. Разом ми прибрали 30 тис. м кв. території, зібрали та вивезли 59,8 м куб. сміття, посадили 90 дерев. Разом ми зробили наше місто чистішим!" –  написав у Комуналці директор департаменту житлової і комунальної політики та благостурою міськвиконкому Михайло Смушак. 

У толоці взяли участь працівники виконавчого апарату, обласної державної адміністрації, комунальних підприємств, громадських організацій. 

"Українці звикли смітити всюди, а якщо раптом щось, то одразу звинувачують всіх, але тільки не себе. Але ж насправді слід розпочати з себе, бо від нас самих залежить благоустрій рідного міста. Не слід перекладати спільну проблему на чиїсь плечі. Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про місто, про чистоту й порядок в ньому, тому що благоустрій міста – спільна справа усіх його жителів… Люди добрі, не викидайте сміття де попало, адже будь-хто з нас захоче прийти на річку, чи з сім'єю, чи з друзями і влаштувати собі пікнік, щоб гарно в чистоті провести час. Не лінуйтеся прибирати за собою і викидувати сміття в урни. Привчіть себе, станьте прикладом для рідних, друзів, сусідів. Адже це наше місто і нам тут жити", – звернувся до франківців учасник толоки Богдан Досюк. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: