fbpx

У Франківську утилізовані новорічні ялинки використають як біопаливо

Суспільство 08:57, 18.01, 2017

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради веде переговори з перевізниками щодо утилізації використаних новорічних ялинок.

Про це повідомляють на сайті "Комуналка. Івано-Франківськ"

"Після закінчення святкування Нового року та Різдва мешканці Івано-Франківська залишають обсипані та пожовклі ялинки біля сміттєвих контейнерів, а часто й біля під’їздів. У нашій країні "правильна" утилізація ялинок поки не дуже розвинена. Проте європейці та американці знайшли для них масу способів застосування, щоб не забруднювати навколишнє середовище. Тому цьогоріч франківські новорічні ялинки використають як біопаливо", – йдеться у повідомленні.

Директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак зазначає, що наразі ведуться переговори з перевізниками:

"Ялинки люди повинні викидувати на спеціальні майданчики для збору негабаритного сміття. Зараз ми ведемо переговори з перевізниками, щоб ті звозили викинуті ялинки не на звалище у Рибне, а на котельні, які використають деревину для опалення приміщень", – зауважив Михайло Смушак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: