fbpx

У Франківську у дитячій лікарні відкрили лабораторію, яка працюатиме цілодобово. ФОТО

Здоров'я 07:31, 07.05, 2019

Вчора, 6 травня, в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні відкрили приміщення для працівників лабораторії та кабінет логопеда.

Директор закладу Ольга Бойчук розповіла, що раніше такого приміщення у закладі не було, але тепер лабораторія працює цілодобово. Адже у закладі діє відділення інтенсивної терапії, тому є потреба проводити контрольні обстеження. Тож виникла необхідність облаштувати таке приміщення, де працівники могли б залишити речі чи попоїсти, а також працювати з документами, інформує прес-служба міськвиконкому.

Крім того, відкрили і кабінет логопеда у катамнестичному відділенні. Тут облаштовано місце для спеціаліста, де він зможе займається персонально з кожною дитиною.

Тим часом у закладі триває ремонт двох палат денного перебування пацієнтів. Тут лікуються ті дітки, які не потребують постійного нагляду лікаря. Також ремонтують хол з облаштуванням гардеробу. Теж ремонтується інфекційне відділення з блоками для грудних дітей.

1

"Наша ціль – відремонтувати дитячу лікарню. Почали з заміни мереж, вікон та дверей. Далі відремонтували їдальню й продовжуємо роботи. Дуже хотілося б, щоб все робилося швидше. Але коштів у бюджеті бракує. Та дитяча медицина залишається пріоритетною для міста. І дитяча лікарня, і пологовий будинок. Робимо все для того, щоб ці медичні послуги надавалися якісно, щоб діткам та їхнім батькам було зручно", – підсумував міський голова Руслан Марцінків.

 Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: