fbpx

У Франківську Держпраці оштрафувало престижний автосалон майже на півмільйона гривень

Суспільство 18:16, 12.09, 2018

Управління Держпраці в Івано-Франківській області оштрафувало ТОВ "Авто-Престиж Захід" на 483 990 грн за недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Про це йдеться в ухвалі Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

До суду звернулося ТОВ "Авто-Престиж Захід" з позовом до Управління Держпраці про визнання протиправною та скасування постанови про накладення штрафу.

Як йдеться в рішенні суду, працівники Управління Держпраці провели інспекційну перевірку підприємства у травні цього року. На підставі акту перевірки наклали на підприємство штраф у розмірі 483 990 грн за недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

Суд відмовив ТОВ "Авто-Престиж Захід" у задоволенні позову. Отже, підприємство має сплатити майже півмільйона гривень штрафу. Рішення може бути оскаржене в апеляції.

ТОВ "Авто-Престиж Захід" – офіційний дилер "Mazda" та "Suzuki" в Івано-Франківську та області. Основним видом діяльності компанії є продаж нових автомобілів "Mazda" та "Suzuki", гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин та аксесуарів. Автосалон працює на вулиці Коновальця, 148-Б в Івано-Франківську.

За даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками підприємства є Анатолій Влага, зареєстрований у Молдові, та франківець Роман Людкевич.

У 2016 році ТОВ "Авто-Престиж Захід" увійшло до переліку підприємств, до яких Івано-Франківська обласна рада вимагала у керівництва держави застосувати санкції через зв'язки з державою-агресором. На той час одним із засновників фірми був Ігор Антолійович Влага, зареєстрований на території Російської Федерації.

Також на сайті YouControl вказано, що ТОВ "Авто-Престиж Захід" цього року надавало ГУ Нацполіції в області послуги з ремонту і технічного обслуговування автомобілів.

1

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: