fbpx

У Франківську урочисто відкрили відремонтовану вулицю Карпатської Січі

Суспільство 17:42, 02.09, 2018

Невеличку вуличку Карпатської Січі в Івано-Франківську після ремонту відкривали міський голова Руслан Марцінків та депутати міської і обласної рад.

"Разом з депутатами обласної ради Михайлом Короликом і Наталією Щербій та депутатом міської ради Степаном Руднянином відкрили капітально відремонтовану вулицю Карпатської Січі. Окрім облаштування пішохідних доріжок та асфальтування, тут також замінили вуличне освітлення та встановили зручні вуличні меблі,  написав Руслан Марцінків у Фейсбуці.  Вдячний всім, хто долучився до того, щоб місто отримало ще одну гарну та затишну вулицю. Ми не можемо зробити все відразу, але крок за кроком рухаємося до комфортного міста  міста, в якому хочеться жити".

Як йдеться на сайті публічних закупівель ProZorrо, ремонт вулиці Карпатської Січі обійшовся у 2,2 млн грн. Роботи виконувала фірма "Фішкарош", яка, за даними інформаційно-аналітичної системи YоuControl, належить Юрію Петечелу  батькові члена виконкому Олексія Петечела.

Раніше Марцінків заявляв, що вулицю забрукували спеціальною плиткою підвищеної міцності, яка не нищиться під колесами авто.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: