fbpx
  • Головна
  • Новини
  • У Франківську в Меморіальному сквері встановлять пам'ятник загиблим правоохоронцям

У Франківську в Меморіальному сквері встановлять пам'ятник загиблим правоохоронцям

18:20, 06.05, 2015

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів нараду щодо встановлення пам’ятників загиблим в АТО правоохоронцям у Меморіальному сквері Івано-Франківська за участю представників сімей військовослужбовців, керівників профільних департаментів ОДА та представника обласного центру.

За словами учасників засідання, уже вирішені усі юридичні аспекти для спрощення дозвільної процедури щодо встановлення монументів, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Наразі триває узгодження між міською владою та сім’ями загиблих проекту пам’ятників, які будуть встановлені у Меморіальному сквері, після чого й повинні розпочатися практичні роботи. Очільник області дав доручення наступного тижня завершити підготовку плану робіт з виготовлення й встановлення пам’ятників і розпочати його виконання.  

"Потрібно прискорити вирішення усіх питань, які можуть гальмувати цей процес. Бюрократичні перепони не можуть завадити нам достойно вшанувати подвиг загиблих Героїв", – наголосив Олег Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: