fbpx

У Франківську ветерани АТО відмовляються від земельних ділянок, щоб зробити розв'язку для нового моста

Суспільство 11:50, 14.12, 2018

Про це заявив сьогодні на засіданні сесії Івано-Франківської міської ради координатор Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

Василь Андріїв заявив, що міська організація учасників АТО відмовляється від чотирьох земельних ділянок загальною площею 2,6 га для того, щоб можна було зробити розв’язку для моста.

Йдеться про будівництво нового моста на Пасічну. Як писав КУРС, нещодавно міський голова Руслан Марцінків показав, якою буде розв'язка Галицького моста на Надрічній. На презентацію прийшли активісти та назвали недоліки. Найбільш сумнівним у будівництві нового мосту було рішення щодо розв’язки на вул. Надрічній. В мерії запевняли, що через те, що земельні ділянки знаходяться у приватній власності мешканців, збудувати розв'язку, яку пропонували активісти, неможливо. 

На сесії Василь Андріїв також звернувся до міського голови з проханням замовити пам’ятник загиблим військовим і встановити його у Меморіальному сквері.

"Оскільки саме в Меморіальному сквері проходять всі поминальні заходи за загиблими", – пояснив Василь Андріїв.

Він також запропонував залучити до виготовлення пам’ятника художників та скульпторів.

Міський голова Руслан Марцінків дав доручення начальниці фінансового управління та своїй заступниці Вікторії Сусаніній опрацювати звернення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: