fbpx

У Франківську відбулися урочистості з нагоди відкриття XV літніх Параолімпійських ігор

Спорт 17:20, 07.09, 2016

Сьогодні на площі Івана Франка відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного комітету спорту інвалідів з нагоди відкриття XV літніх Параолімпійських ігор - 2016.

Параолімпійські змагання проходитимуть з 7 по 18 вересня. Україну представлятимуть 172 спортсмени із 14 видів спорту, серед яких троє прикарпатців – Волуйкевич Павло, Петрунів Василь та Волинець Ірина, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Привітати учасників змагань та побажати їм перемог прийшли заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, начальник управління спорту ОДА Орест Оклієвич, а також ветерани спорту та вболівальники олімпійських ігор.
"Раді з того, що прикарпатські спортсмени представляють параолімпійську збірну на змаганнях у Ріо-де-Жанейро,  промовив Ігор Пасічняк. – Своєю участю в олімпіаді вони демонструють те, що, незважаючи на життєві обставини, можна отримати перемогу лише клопіткою та наполегливою працею і вірою у власні сили".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: