fbpx

У Франківську відкрили приватний дитячий садок "Первісток". ФОТО

Суспільство 18:26, 31.08, 2018

Сьогодні урочисто відкрили третій у нашому місті приватний дитячий садок "Первісток".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"Гарно, коли інвестори вкладають кошти не лише в будівництво житла, але й об'єктів соціальної інфраструктури. Сьогодні урочисто відкрили третій у нашому місті приватний дитячий садок – "Первісток". Це добре, адже він обов'язково знайде своїх вихованців і розвантажить міські заклади. Зі свого боку, не можу не похизуватись успіхами нашого міста у цій сфері. Адже минулої неділі ми відкрили садок в Микитинцях. А загалом, Івано-Франківськ поповнився сімома комунальними дошкільними закладами", – написав Руслан Марцінків.

У новому освітньому закладі 5 групових кімнат з окремими роздягальнями, буфетними, навчально-ігровими зонами та спальнями. Тут облаштовано приміщення для театру/кінотеатру, художню та музичну студії, спортивний зал та залу для свят. Харчування дітей забезпечуватиме сучасна їдальня із власним виробництвом.

На території садочка розміщено 5 павільйонів та ігрових майданчиків, а також грядки, на яких дітки разом з вихователями зможуть вирощувати зелень та овочі.

У навчальному закладі діятимуть різні гуртки та студії: Клуб розмовної англійської мови, арт-студія, Шаховий клуб, Робоклуб, Школа маленьких леді, Студія сучасної хореографії, фітнес для наймолодших.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: