fbpx

У Франківську відкрили новий відкритий майданчик для лазертагу. ФОТО

Спорт 20:41, 24.12, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську біля спорткомплексу "Олімп" на вулиці Сахарова відкрили новий відкритий майданчик для гри у лазертаг.

Організатори – члени клубу активного відпочинку "Варта" – кажуть, що майданчик для гри у лазертаг вже третій в Івано-Франківську. У місті ця гра з’явилася три роки тому і знаходить все більше прихильників. І навіть у зимову пору можна грати на відкритому просторі.

"Це аналогічно, як кататися на лижах чи сноуборді чи сніжки покидати. Діти, наприклад, все рівно граються, все залежить від бажання. Тут нічого складного немає – взяли тагер (зброя для гри у лазертаг. – КУРС) і можна бігати, грати",  каже інструктор "Варти" Богдан Семянів.

Першими сьогодні апробували новий майданчик дитячі команди під пильним наглядом тренера Василя Маленковича. Він розповідає, що за час існування клубу його команди активно долучаються до всеукраїнських змагань і турнірів.

"Цього року було проведено перший в історії України чемпіонат серед різних міст і клубів "Ліга спортивного лазертагу". У кожному місті були проведені різні етапи Ліги. Загалом їх було п’ять. Заключний етап проходив в Івано-Франківську. Річний рейтинг нашої команди – третє місце",  розповідає Василь Маленкович.

Лазертаг не вимагає спеціальної підготовки, тому ніяких обмежень немає. До гри можуть долучатися діти і дорослі, сім'ї та компанії друзів, корпоративні команди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: