fbpx

У Франківську відкриють ще одне "сонячне дерево" для підзарядки ґаджетів

Суспільство 09:38, 12.12, 2016

Ще одне "дерево" із сонячними батареями для підзарядки ґаджетів встановили на території Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Нещовдавно в Івано-Франківську стартував проект "Покоління Stanislawowa", спрямований на підвищення рівня екологічної свідомості, а також розвитку екологічної культури та популяризації використання альтернативних джерел енергії серед студентів, працівників та відвідувачів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Деякі заходи виходили далеко за рамки цього ВНЗ і поширювалися на всю Україну, пише Бліц-інфо.
Під час реалізації проекту студенти кафедри екології ознайомилися з енергоефективними технологіями в центрі інтерактивного навчання "Нова Енергія". Лекцію-ескурсію провів для студентів директор інженерно-екологічного інституту Мазур М. П.

13 грудня на території ІФНТУНГ відбудеться завершальний етап проекту, а саме відкриття Solar tree або "Сонячного дерева" для підзарядки гаджетів з використанням сонячної енергії. Відкриття відбудеться об 11:30 (у внутрішньому дворику біля їдальні).

Нагадаємо, раніше таке "дерево" встановили на франківській "стометрівці". Але вже незабаром невідомі пообривали шнури для підзарядки мобільних пристроїв. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: