fbpx

У Франківську відомий психолог прочитає відкриту лекцію про психологічні аспекти світу дитини

Суспільство 09:17, 08.04, 2019

Католицька школа-гімназія св. Василія Великого та Католицька школа І ст. організовують для батьків лекцію на тему "Психологічні аспекти світу дитини: від 0 до 16 років". Проводить лекцію відомий психолог, психотерапевт Володимир Станчишин зі Львова.

Лекція відбудеться 8 квітня о 17.00 в актовій залі Католицької школи І ст. по вул. Василіянок, 17, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. 

У Львові Володимир Станчишин збирає повні зали слухачів, а дехто готовий навіть стояти, щоб послухати лекції із психотерапії та психології.

Володимир Станчишин торкається широкого спектру тем, що часто є табуйованими в українському суспільстві: від базових психологічних потреб людини до трудоголізму, реадаптації військових і життя в родині, що виховує дитину з інвалідністю.

Нещодавно у Львові провів 10 безкоштовних майстер-класів "Психотерапія для міста".

Володимир Станчишин – практичний психолог, психотерапевт, керівник Центру психічного здоров’я Шпиталю ім. Митрополита А. Шептицького (м. Львів)

Освіта:

2007 – 2010 рр. Львівський національний університет ім. І. Франка. Гуманітарно-природничий факультет. Спеціальність "Психологія" (заочно);

2002 – 2007 рр. Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І. Франка. Інженерно-педагогічний факультет. Вчитель трудового навчання, інформатики, креслення та безпеки життєдіяльності загальноосвітньої школи другого та третього ступенів.

Додатково здобував освіту в Українському інституті когнітивно-поведінкової терапії (навчальна програма "Схема-терапія") та Українському інституті когнітивно-поведінкової терапії (трирічна навчальна програма "Когнітивно-поведінкова терапія").

Пройшов навчальний курс "Руйнівний вплив родинного насильства" та завершив практичну навчальну програму "Медико-психологічний і соціальний супровід осіб з особливими потребами".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: