fbpx

У Франківську відзначили другу річницю роботи патрульної поліції в області. ФОТО

Суспільство 15:57, 02.02, 2018

Урочистості пройшли в актовій залі Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ. На заході були чимало поліцейських, курсантів, мешканців міста. Прийшли привітати патрульних і представники обласної та міської влади.

"Я впевнений, що ті недоліки і негаразди, які в нас є, ми їх виправимо якнайшвидше. І управління запрацює потужно, так, як ми вміємо",  зазначив під час виступу новий керівник патрульної поліції в області Олег Костенко.

Читайте також: Хто такий Олег Костенко і що він зробить з патрульною поліцією Івано-Франківська.

Слова подяки такиж висловив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він нагадав, що було чимало складнощів в роботі патрульних за ці два роки, але вони добре несли службу.

"Ситуації бувають нестандартні, бувають різні. Тут важлива робота всіх підрозділів. Особливо хочу подякувати патрульній поліції, бо кожного дня мешканці Івано-Франківська відчувають цю підтримку від вас",  зазначив Марцінків.

На заході був також присутній екс-керівник патрульної поліції в області, а відтепер начальник управління превентивної діяльності в ГУ Нацполіції в Хмельницькій області Дмитро Міхалець

"Я тут отримав другу сім'ю – Івано-Франківськ разом із патрульною поліцією. В мене є ще моя сім'я, і тут, в Івано-Франківську, народився мій син",  розповів Міхалець.

Він сказав, що обов'язково привезе в Івано-Франківськ сина, щоб показати це місто.

"Для мене честь була працювати з вами. Я набрався від кожного з вас великого досвіду",  додав Міхалець.

Читайте також: Підтримка  це безцінно: Міхалець подякував колегам та порощався з франківцями.

Представники влади та поліції привітали патрульних грамотами та подяками. Також відзнаки вручили всім, хто допомагав патрульній поліції за цей час. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: