fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • У Франківську відзначили грошовими нагородами найкращих прикарпатських спортсменів і тренерів. ФОТО

У Франківську відзначили грошовими нагородами найкращих прикарпатських спортсменів і тренерів. ФОТО

Спорт 17:31, 26.12, 2018

Сьогодні під час засідання колегії управління спорту облдержадміністрації прикарпатських спортсменів і тренерів, які досягли вагомих результатів у 2018 році, нагородили відзнаками, грамотами та грошовими сертифікатами.

Почесні нагороди їм вручили голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук та голова обласної ради Олександр Сич.
Вітаючи спортсменів напередодні Різдвяних і новорічних свят із перемогами на світових та європейських змаганнях, Олег Гончарук побажав їм міцного здоров’я, впевнених перемог на змаганнях, сили і натхнення. А тренерам – більше можливостей для належної підготовки майбутніх чемпіонів, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
"Завдяки вам слава про наш край поширюється не тільки на територію України, а й у світі загалом. Хочу подякувати тренерам за те, що вони є взірцем виконання свого обов’язку. Мені приємно, що в області відкриваються спортивні майданчики та будуються стадіони, адже це дасть можливість молодому поколінню активніше долучитися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, – зазначив Олег Гончарук. – Тому спільно з депутатським корпусом обласної ради робитимемо все можливе, аби наші спортсмени мали всі можливості для досягнення успіху, а їхні тренери – для підготовки гідних чемпіонів".

За вагомі досягнення, високий професіоналізм спортсменам і тренерам області вручили грошові сертифікати на суми від 2 до 20 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: