fbpx

У Франківську водія, імовірно під наркотиками, переслідували патрульні. ВІДЕО

Політика 13:05, 14.03, 2017

У ніч на 14 березня в Івано-Франківську кілька екіпажів патрульної поліції переслідували та намагалися заблокувати водія-втікача.

Все почалося з того, що водій Тoyota Rav 4 на вулиці Коновальця привернув до себе увагу патрульних різнокольоровими лампами фар та різкою поведінкою під час руху.

Вимогу поліціантів зупинитися водій не виконав, а лише збільшив швидкість. Втікача переслідували вулицями Сорохтея, Чорновола, Матейка, Коновальця, Петлюри. На вулиці Національної гвардії порушник різко заїхав у двір житлового будинку. З-за керма вискочив чоловік і намагався забігти до свого під’їзду, та йому завадили патрульні, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Водій мав явні ознаки сп’яніння, але алкоголю у його крові не було. Патрульні запропонували чоловіку пройти тест на стан наркотичного сп’яніння, але той категорично відмовився.

Посвідчення водія порушник при собі не мав і раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності. Так, улітку минулого року суд визнав його винним у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Минулого місяця на водія патрульні склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння), але суд ще не розглянув цю справу.

Цього разу на водія патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування без документів) та склали адмінпротоколи за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку), ч. 4 ст. 122 КУпАП (створення аварійної ситуації), ст. 185 КУпАП (злісна непокора) і ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування у стані наркотичного сп’янніня та відмова від проходження огляду).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: