fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську водій маршрутки нагрубив та не повернув гроші матері загиблого атовця, коли жінка попросилася вийти з автобуса. ВІДЕО

У Франківську водій маршрутки нагрубив та не повернув гроші матері загиблого атовця, коли жінка попросилася вийти з автобуса. ВІДЕО

Суспільство 21:22, 07.12, 2017

Водій маршрутного автобуса №35 відмовив у безоплатному проїзді матері загиблого учасника АТО, а після оплати образив пасажирку.

Про це у мережі Фейсбук повідомив Олег Савчук. Чоловік був очевидцем конфлікту та опублікував відео з маршрутки.

"Сьогодні близько 18:15 водій 35 маршруту міста Івано-Франківськ, з номерним знаком АТ 0825 АА, відмовився надавати послуги перевезення жінці з посвідченням про те, що її чоловік  учасник АТО… Після того жінка оплатила проїзд вартістю 4 гривні, водій почав по-хамськи звертатись до цієї жінки… Говорячи про те, що її чоловік не за нього воює, не за Україну і т. д. Після цього жінка попросила відкрити їй двері, бо вона погано себе почуває через хамські звертання водія в її сторону. Водій двері не відчинив: "Я 450 гривень штрафу платити не буду"",  написав Олег Савчук.

 

"Я не витримаю таке ваше відношення і хамський сміх ваш. Я просто не витримаю стільки зупинок. Я грошей не маю на іншого шофера. Піду пішки додому, може, пси мене не покусають", – говорила жінка, прохаючи водія відчинити двері.

Жінка вийшла з маршрутки на наступній зупинці. 

Пасажири вимагали від водія повернути пасажирці кошти, які та заплатила за проїзд, але водій відмовився. "Маєте телефони… дзвоніть, я на роботі", – відповів водій.  

"Ви всіх людей розтоптали, тих, хто зараз воює і поранені, об всіх ноги витерли", – кричали пасажири водію. 

Послуги з перевезення на маршруті №35 в Івано-Франківську надає перевізник ТОВ "Корида Транс". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: