fbpx

У Франківську водія, якого суд позбавив прав на 10 років, спіймали з підробленим посвідченням

Суспільство 12:24, 28.12, 2017

Франківський порушник, якого суд позбавив права керувати на 10 років, пред'явив патрульним бутафорне посвідчення водія.

28 грудня на вулиці Незалежності за порушення правил екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ 2114. На вимогу поліцейських 26-річний водій чемно пред'явив для перевірки документи, інформує прес-служба патрульної поліції.

Та патрульні запідозрили, що посвідчення водія несправжнє – схоже, що зображення надруковане кольоровим принтером на звичайному пластику.

При детальнішій перевірці патрульні встановили, що водій позбавлений права керувати, а його посвідчення водія вилучене. Протягом року на чоловіка тричі складали адмінпротоколи за керування у стані сп'яніння і тричі суд визнавав водія винним. Зрештою, постановою суду порушник позбавлений права керувати на 10 років.

Патрульні винесли на водія постанову за ч. 3 ст. 126 КУпАП (керування особою, позбавленою такого права). Оскільки водій користувався документами з явними ознаками підробки, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Санкція статті 358 ККУ за використання завідомо підробленого документа передбачає покарання штрафом або обмеженням волі на строк до двох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: