fbpx

У Франківську спіймали на хабарі одного з керівників ДАБІ. ФОТО

Суспільство 17:55, 23.02, 2018

Працівники прокуратури, поліції та СБУ спільно з керівництвом ДАБІ викрили на вимаганні двох тисяч ста доларів хабара керівника одного зі структурних підрозділів Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області.

Про це повідомляють прес-служби прокуратури та СБУ в області.

Правоохоронці задокументували, що посадовець вимагав 2,1 тисячі доларів від однієї з місцевих будівельних фірм за сприяння у продовженні строку дії ліцензії на виконання робіт та непроведення планової перевірки діяльності компанії. Для отримання грошей чиновник залучив як посередника свого знайомого приватного підприємця. Оперативники спецслужби затримали посередника у центральній частині міста під час отримання всієї суми хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії. Операція проводилась спільно з поліцією та відділом запобігання і протидії корупції ДАБІ за сприяння Управління ДАБІ в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури.  

З власних джерел в прокуратурі КУРСу стало відомо, що затриманий на хабарі – Олексій Жирик, керівник сектору по роботі з ліцензіатами управління ДАБІ в Івано-Франківській області. 

Олексій Жирик

Фото зі сторінки Олексія Жирика у фейсбуці. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: