fbpx

У Франківську вшанували пам'ять спецпризначенців, які загинули на горі Карачун. ФОТО

Суспільство 18:06, 27.05, 2016

На території спортивного комплексу обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій відбулося військово-спортивне свято, присвячене Дню Героїв, а також пам'яті бійців спеціального підрозділу міліції, які загинули на горі Карачун.

Цивільний корпус "Азов" щорічно проводить такий захід з метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді, а також залучення патріотично налаштованих юнаків та дівчат, які в майбутньому змогли би вступити до лав Збройних Сил чи інших воєнізованих формувань.

Представники Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області продемонстрували зразки табельної зброї, яку використовує поліція під час ротацій у зоні АТО, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області. 

Досвідчені вибухотехніки ознайомили учасників заходу з вибуховими предметами, проінформували про те, як з ними поводитись. Адже сьогодні такі пристрої, привезені з передової, можуть бути виявлені і в цивільному житті.

Учасники свята пройшли майстер-класи з тактичної медицини, інструктаж від вибухотехніка, ознайомилися з виставкою зброї, з прийомами рукопашного бою та побачили показовий виступ кінологів з пошуком вибухівки завдяки навченим собакам.

 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: