fbpx

У Франківську вшанують 4-ту річницю пам'яті за загиблими поблизу гори Карачун військовими

Суспільство 14:03, 24.05, 2018

29 травня в Меморіальному сквері в Івано-Франківську відбудеться поминальна панахида за загиблими бійцями у гелікоптері "МІ 8" в 2014 році поблизу гори Карачун.

Тоді на Донеччині у збитому бойовиками гелікоптері загинули разом з генералом Сергієм Кульчицьким шість наших побратимів: Петро Безпалько, Василь Семанюк, Володимир Шарабуряк, Володимир Лисенчук, Петро Остап’юк та Віктор Яков’як. Через кілька днів 6 червня на блок-посту на виїзді з міста Слов’янськ загинув Михайло Шемегінський.

Керівництво та оргкомітет прикарпатської поліції звертаються до жителів міста та області прийти на заходи: помолитися та засвітити свічку пам’яті за загиблими нашими захисниками, полеглими на Сході України, бійцями спецроти прикарпатської міліції та віддати шану патріотам, які загинули, захищаючи цілісність нашої держави при виконанні службових обов'язків. Цього року 29 травня уже четверті роковини з дня їх загибелі.

Поминальна панахида відбудеться 29 травня об 11 годині в Меморіальному сквері за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Мельника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: