fbpx

У Франківську встановлять 26 нових зупинок. АДРЕСИ

Суспільство 10:42, 03.07, 2018

Управління транспорту і зв'язку Івано-Франківська встановить до кінця року на вулицях міста зупинки нового взірця трьох типів.

Про це йшлося на сьогоднішній оперативній нараді у міського голови. Про встановлення зупинок громадського транспорту у Франківську доповів заступник начальника управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк. 

На нові зупинки у Франківську в бюджеті міста передбачили 2 млн 525 тис. грн. На цей час уже провели 4 тендери, уклали договори з підрядниками на 2 млн 394 тис. грн. 

Передбачено змонтувати 26 зупинок трьох типів:

14 шестиметрових

1

7 пятиметрових

2

5 чотириметрових

3

Частина зупинок уже встановлені. Як-от на Північному бульварі біля "Панорами Плази", на Незалежності біля ЗОШ №15, на Коновальця біля СТО, на Довгій, 96-а, на Симоненка біля "Золотої Ниви", на Петлюри біля хлібокомбінату, на Сахарова, 38 біля "Олімпу", біля АС-3. 

"Встановили металоконструкції зупинок і дахи. Роботи продовжуються. Готові зупинки будуть обладнані картою міста, на якій позначать маршрути громадського транспорту. На шести та чотириметрових зупинках передбачені сіті-лайти", – повідомив Андрій Гіглюк. 

Заступник міського голови Микола Вітенко розпорядився передбачити в кошторисі зі встановлення зупинок обов'язковий благоустрій території, а також урни й інші смітники. За кожною новою зупинкою мають закріпити прибиральників, прибирання має відбуватися щодня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: