fbpx

У Франківську викинули чергову порцію "чорного піару" проти кандидата в мери Олександра Шевченка

Політика 23:44, 15.10, 2015

Штаб кандидата на посаду міського голови Івано-Франківська Олександра Шевченка заявляє про брудну піар-кампанію з боку конкурентів.

Нещодавно деякі місцеві ЗМІ розповсюдили інформацію про неправдиві заяви керівника фракції БПП у Верховній Раді Юрія Луценка, в яких він стверджував про факти, які не відповідають дійсності.

А сьогодні сайт "Галка", який пов'язують з партією "Свобода", розповсюдив інформацію про майно, яке нібито належить Олександрові Шевченкові, під крикливим заголовком: "Майно кандидатів: вся нерухомість Олександра Шевченка перебуває під арештом?".

1

2

3

4

Кандидат до Івано-Франківської міської ради від "УКРОПу", нотаріус Ігор Фріс отримав Витяг з Державного реєстру, який демонструє цинізм авторів інформації про Олександра Шевченка.

5

Ігор Фріс написав на своїй сторінці в Фейсбуці: 

"Реальний чорний піар… та підробка документів… В принципі чистий кримінал в діях таких махінаторів. Думаю, що є всі підстави для звернення в прокуратуру з порушенням кримінального провадження щодо службових осіб відповідних ЗМІ.

Особливо з урахуванням того, що Шевченко дуже розповсюджене прізвище, а за його ідентифікаційним кодом інформація в реєстрах відсутня…

А Шевченко О. Л, який є власником квартири в Гелевасі, взагалі померлий…"

Ігор Фріс прокоментував також ситуацію «Фіртці»: "Черговий фейк – інформація начебто з Державного реєстру прав на нерухоме майно. Але правду не приховати. Після отримання офіційної інформації від Державного реєстратора щодо відсутності в Олександра Шевченка будь-якого нерухомого майна та арештів (що абсолютно відповідає поданим деклараціям), на мою думку, в останнього виникає безспірне право на звернення щодо порушення кримінального провадження стосовно службових осіб проплачених ЗМІ. І цього разу відповідальність повинна настати. Дивна річ. Наскільки невігласами можуть бути аматори та підкуплені журналісти, стає достеменно відомо в двох випадках. Перший  це коли ти ніби ходив на юрфак, але за тебе здавали іспити інші. Другий – це коли інші теж не здавали, а просто проплатили за тарифом".

 

На правах передбвиборної агітації

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: